Dinerarrangementen

Restaurants

 

Bison Maarssen beschikt over 4 restaurants met in totaal 200 zitplaatsen. U kunt bij ons terecht voor een grillarrangement, pannenkoekarrangementen, buffetten en borrels. 

Kom dineren in een van onze sfeervolle restaurants!

De Bali

Ons meest intieme restaurant de Bali heeft ruime voor 40 zitplaatsen en is dus een geschikt restaurant voor kleine gezelschappen en families. Het restaurant is bescheiden tropisch ingericht en zal je een rustgevend gevoel geven. Deze Bali is eventueel ook om te bouwen naar een borrelruimte voor een receptie of andere gelegenheid. 

 

London Room

De London Room is ons grootste restaurant waar tot wel 70 man tegelijk kunnen dineren. De zaal is aangekleed in een oud Engels thema en leent zich voor zowel vergaderingen, presentaties, meetingen, borrels en natuurlijk onze dinerarrangementen! 

De Kuilen

Dit restaurant gedeelte bestaat uit 3 ruim opgezette tafels waar in totaal 36 man kunnen aanschuiven. De grote barbeque-elementen lenen zich tot heerlijke barbeque- of steengrilarrangementen. Tevens is dit de ruimte waar het onbeperkt ijsbuffet voor alle drie de restaurants zich bevindt

The Golddiggers Mine

De naam spreekt al boekdelen. Dit restaurantgedeelte is compleet in de sfeer van een oude goudmijn, ideaal voor kinderfeestjes of onze steengrilarrangementen. De dubbele verdieping geeft de mogelijkheid om zowel kleine als grote groepen ideaal te kunnen positioneren. Met ruimte tot wel 50 man is dit restaurant de zekere favoriet onder de kids!

Hier ben je - Restaurants