header Bison

Discobowlen Utrecht bij Bison Bowling Maarssen

Bij Bison Bowling in Maarssen zijn er 12 bowlingbanen die gebruikt kunnen worden. Het bowlen kan gecombineerd worden met verschillende arrangementen. Allereerst is er de zogenoemde 1-2-3 deal: 1 uur bowlen, 2 uur onbeperkt eten en 3 uur onbeperkt consumpties. Er kan dan in één van onze restaurants gedineerd worden, overheerlijk steengrillen! Dit is inclusief een voor- en een nagerecht buffet. Dit kan in vier verschillende restaurants: kom dineren in een tropisch restaurant compleet in een Bali thema. Of denk aan een restaurant in een Engels thema: de London Room. Verder is er bij Bison Bowling Maarssen ook een restaurant in een goudmijn thema: dit restaurant is vooral geliefd bij kinderen.

 

Reserveer online


 

Voor de echte kleintjes zijn er verschillende arrangementen beschikbaar. Een voorbeeld hiervan is het Kids Party Arrangement: 1 uur Magic bowlen en daarna frietjes met een snack en frisdrank naar keuze. Dit arrangement kan ook gecombineerd worden met pannenkoeken eten in plaats van frietjes en een snack. Ook wanneer u op zoek bent om met een kinderfeestje te gaan discobowlen Utrecht en omgeving is Bison Bowling een goede locatie.

 

Discobowlen in Utrecht

Bij Bison Bowling is discobowlen niet zoals u het in eerste instantie zou voorstellen. Discobowlen Utrecht en omgeving is een ervaring bij Bison Bowling. Naast het disco bowlen voor de kleintjes is er elke vrijdag en zaterdagavond van 23:00-01:00 is er het speciale Late Night Magic bowlen, dit is eigenlijk disco bowlen zoals u het kent, maar dan veel grootser. Partylampen, rookmachines, DJ’s, flatscreens en beamers, niks is te gek! Een bowlingbaan huren kost €60,- op een speciale Late Night Magic avond. Op zondag is er uurtje Late Night Magic bowlen tussen 18:00 en 20:00 en 20:00-22:00 voor 50,-.