bool(false)
Glowgolf Utrecht

GLOWGOLF IN UTRECHT VOOR IEDEREEN!

Bison Bowling Maarsen is aan het vernieuwen, en heeft een waanzinnig nieuwe aanbod. Als allereerst in de regio Utrecht hebben zij een glow in the dark midgetgolfbaan ontwikkeld. Hier kun je naar hartenlust een balletje komen slaan op 12 uitdagende en afwisselende holes. Het thema van de 3D glowgolf baan is Jungle, waardoor je jezelf in een heuse jungle waant. De nieuwe glow in the dark midgetgolfbaan in Utrecht opent al in november 2019. Wil jij als een van de eersten de baan uitproberen? Sla jij als eerste een hole in one? Maak dan nu een afspraak!

 Reserveer online

Glowgolf in utrecht voor iedereen!

Glow in the dark midgetgolf heeft het grote voordeel dat zelfs erg jonge kinderen al mee kunnen doen, waardoor het een uitje is voor het hele gezin. De minimale leeftijd is namelijk maar 4 jaar! Daarnaast is het overdekt dus te spelen in zomer en in de winter. Door het glow in the dark thema is het een geweldige belevenis met alle kleuren en vormen die door heel de baan verspreid zijn. Dus wil je wat doen met je gezin, ook op een koude regenachtige dag, zoek dan niet verder en kom gezellig glowgolfen. Alle materialen hebben wij in huis voor een super gezellige middag/avond. 

Glowgolf arrangementen

Voor de jonge golfers zijn er speciale kids party arrangementen. Eerst lekker met zijn alle Glowgolfen en hierna lekker een frietje eten? Of toch na het golfen nog even een potje bowlen? Het kan straks allemaal. Naast de kinderarrangementen kan er natuurlijk gebruik gemaakt worden van onze andere activiteiten zoals ‘Magicbowlen’ of probeer te ontsnappen uit onze escaperoom ‘The Postoffice’. Uiteraard zijn deze opties ook nog te combineren met een steengrill- of pannenkoekenarrangement. Wij helpen je graag met alle wensen die je hebt!

Dus heb je binnenkort iets te vieren? Of is het binnenkort weer tijd voor een personeelsuitje? Kom gerust een balletje slaan.

 Reserveer online


Voor leuke nieuwtjes kijk vooral even op de website www.bisonbowlingmaarssen.nl en volg ons op Facebook

Hier ben je - Glow 3D Golf - Glow in the dark golf Utrecht